GOMMANERA SUPERLUX

ДОЛГОТРАЈНО ПОЛИРАЊЕ НА ГУМИ

SKU: 70001-1-1-1-1-1 Categories: ,

Долготрајно (3/4 недели) ефект на полирање на гумите. Отпорен на перење со детергенти и водоотпорен производ. Не може да се разреди во вода. Да се користи како што е на гумите со помош на распрскувач, четка или сунѓер. Врз основа на растворувач.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “GOMMANERA SUPERLUX”

There are no reviews yet.