TOGLIMOSCERINI

ОДСТРАНУВАЧ НА ИНСЕКТИ

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Ова е професионален производ за отстранување на инсекти од која било површина на автомобили. Не ги оштетува површините на кои се користи. Испрскајте рамномерно на површината и оставете го производот да отстои. Исплакнете со вода. Во случај на суви инсекти, тријте со сунѓер.

Прирачник: 1:10 – 1:15 (9-6,3%)

Автоматски: 20 – 40 ml / автомобил

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TOGLIMOSCERINI”

There are no reviews yet.