ECOMOTOR

ОДСТРАНУВАЧ НА МАСЛО И МАСНОТИИ

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Специфично замислен за чистење масла и маснотии. Станува збор за катјонски производи, кој не им создава никаков проблем на системите за депурација.

РАЧНО: 1:5 – 1:10 (16-9%)

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ECOMOTOR”

There are no reviews yet.