CERA NANOTECH CHERRY

ПАРФЕМИРАНА ПЕНА СО МИРИС НА ЦРЕША

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Базиран на нанотехнологии, самосушење, парфемирање со заштитен и полирање ефект. Има пријатен парфем од цреша кој се развива за време на процесот на сушење, изненадувајќи ги вашите клиенти. Формира невидлива заштитна бариера против нечистотија, која го олеснува миењето по третманот.

РАЧНО: 1:100 – 1:200 (1-0,5%)
Автоматски: 10-20 ml / автомобил

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CERA NANOTECH CHERRY”

There are no reviews yet.