ADBL SYNTHETIC SPRAY WAX

ЧИСТА И ЕДНОСТАВНА СОВРШЕНОСТ

SKU: 9000-2-1-1-1-1-1-1-1 Category: Tag:

Брза и лесна за употреба, формула за замаглување и бришење. Работи одлично и самостојно, како и со сите восоци, заптивки или други заштитни премази. Дизајниран да дава влажен и длабок сјај. Прави завршницата да се чувствува на крајот мазна. Хидрофобната, антистатичка формулација ја остава површината без прашина и отпечатоци од прсти.

 

Употреба:

Подготвен за употреба.

1. Испрскајте го производот на чист лак – или влажен.

2. Избришете го со микрофибер.

 

Мирис:

Гума за џвакање

 

Дополнителни совети:

Добро протресете пред употреба.

Во случај да се користи премногу, производот треба да се полира со втор чист и таков микрофибер.

Да се чува на ладно и такво место.

Заштитете се од сончева светлина.

Не замрзнувајте.

 

Тежина на производот:

0,2 L – 0,02 kg

0,5 L – 0,55 kg

1 L – 1,06 kg

5 L – 5,21 kg

 

 

Достапни капацитети:

0,2 L,

0,5 L,

1 L,

5 Л

https://youtu.be/FZcgsJl76QE

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL SYNTHETIC SPRAY WAX”

There are no reviews yet.