VERA PELLE

ХИДРАТАНТЕН ДЕТЕРГЕНТ

 

SKU: 8000-1-1-1-1 Categories: ,

Хидратантен детергент. Ефикасно на кожните ентериери на автомобили и може да се користи за сите типови автомобили. Тоа е парфемиран. Овој производ е специјално замислен за ефикасно чистење на кожните седишта. Ви предлагаме да продолжите да ги третирате седиштата на вашиот автомобил со „Crema Pelle“, производ кој ги одржува кожните површини меки и еластични.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VERA PELLE”

There are no reviews yet.