LEGA CONCENTRATO

ЧИСТЕЊЕ НА БАНДАЖИ

 

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Ефтин детергент со висока моќ на чистење за сите видови бандажи. Достапно е и во верзијата за антифриз.

Рачно: 1:3 – 1:4 (25-20%)

Автоматски: 10 – 30 ml / автомобил

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LEGA CONCENTRATO”

There are no reviews yet.