LEGA EXP

ЧИСТЕЊЕ НА БАНДАЖИ

 

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Детергент со оптимален сооднос цена/квалитет. Некиселински, ефикасен детергент, за бандажи од метал и легура. Дејствува без да влијае на сјајот на металот и да остави полирана површина. Ја отстранува нечистотијата без потреба од користење на сунѓер и може да се користи и за чистење на сите пластични капаци на бандажите.

Рачно: 1:3 – 1:4 (25-20%)

Автоматски: 10 – 30 ml / автомобил

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LEGA EXP”

There are no reviews yet.