SUPERLEGA

ЧИСТЕЊЕ НА БАНДАЖИ

 

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Алкален супер детергент за бандажи; тоа е врвот на производите на Fra-Ber. Неговата висока моќ на детергент ги чисти сите видови нечистотија, на сите бандажи: легура, челик, хромирана или пластика направена. Единствениот алкален производ кој делува како киселина во растворите со високо разредување.

Рачно: 1:7 – 1:2 (12,5-7,5%)

Автоматски: 7 – 25 ml / автомобил

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SUPERLEGA”

There are no reviews yet.