PRECERA EXTRA

ДЕТЕРГЕНТ СО ВИСОКА ПЕНА

 

Овој производ има полирање, а неговата pH вредност е регулирана. Детергент со висока пена, специфичен за инсталации за автоматско перење на автомобили. Ја регулира pH вредноста на автомобилот; лесно се плакне и неопходен за подготовка на следната фаза на миење. Особено погоден за тунели и системи за превртување. Може да се користи и како шампон за четки ако се разреди 1:10 со импулсна пумпа 10-15.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PRECERA EXTRA”

There are no reviews yet.