SHAMPOO COLOR FUCSIA

КОНЦЕНТРИРАНО ПРЕДПЕРЕЊЕ СО СЈАЈ

 

Концентрирано предмиење со светла фуксија пена, полиран финиш и антистатички ефект. Силен производ за кој не е потребен сунѓер. Не кородира бои, бои или профили.

Рачно: 1:50 (2%) каросерија 1:10 (9%) бандажи

Системи за самопослужување: 80-160 ml / автомобил

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SHAMPOO COLOR FUCSIA”

There are no reviews yet.