SUPER CAR CLEANER FLUIDO

ДЕТЕРГЕНТ СО ВИСОКА ПЕНА

 

SKU: 70001-1-1-1 Categories: ,

Предперење со пенлива течност, користете со пумпи и инјектори за инјектори Досатрон. Високо концентриран со многу брз ефект на одмастување, отпорен на тврда вода. Особено погоден за ленти за рачно перење и самосервис.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SUPER CAR CLEANER FLUIDO”

There are no reviews yet.