ECO POLISH

ЕКО ПОЛИРАЊЕ

SKU: 4000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Полирање на контролната табла и кал, на база на растворувачи. Заштитува од прашина. Остава чиста и сјајна фолија на површините Се користи на. Да се користи со систем за прскање. Не разредувајте со вода.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ECO POLISH”

There are no reviews yet.