RED WHEELS

УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНО ПРЕТПЕРЕЊЕ СО МИРИСКИ ВИСОКО ПЕНA

SKU: 4000-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Ги чисти бандажите и ја отстранува ‘рѓата со посебен визуелен ефект. Детергент без киселини, високо ефикасен против триење на прав и ‘рѓа на перничињата на сопирачките на бандажите, како и на целата каросерија или други површини како мермер или бетон. Неговата силна формула ги напаѓа микро честичките на железо и ја менува бојата со тоа што станува виолетова.

  

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “RED WHEELS”

There are no reviews yet.